Glaser Public Affairs

Overige Diensten

Klankbordfunctie

Het is constructief uzelf van tijd tot tijd een 'schone' en objectieve blik op uw werkzaamheden te gunnen. Glaser Public Affairs is uw gesprekspartner, waarbij als klankbord voor het management kan worden opgetreden.

Kennisvermeerdering bij medewerkers

Als u binnen uw organisatie een bewustwordingsproces op gang wilt brengen in de richting van het effectief omgaan met de nationale en Europese overheid, kan een cursus of seminar over dit onderwerp een effectief middel zijn voor de kennisvermeerdering van uw medewerkers. Ons bureau kan samen met u een leerplan ontwikkelen.

Cursussen en seminars

Vanwege onze kennis op het gebied van de Europese Unie en het omgaan met de overheid wordt ons bureau regelmatig gevraagd om cursussen te geven of op seminars lezingen te verzorgen. Zo heeft Glaser Public Affairs in samenwerking met het Opleidingsinstituut voor de Rijksoverheid ROI de cursus 'Europa op Maat' opgezet. Voor Nederlandse ambtenaren verzorgen wij de cursus 'Lobby'. Daarnaast worden er ook cursussen gegeven voor ondernemers en het bedrijfsleven. Wij zijn ook gastdocent bij Instituut Clingendael.

In het centrum van de macht


Bron: Elsevier 2017